Arhiva Brzi identifikacijski testovi - Komed

Radnim danom: 07 -15 h

U našoj ponudi ima puno preciznih, a jednostavnih i brzih latex aglutinacijskih testova za identifikaciju različitih vrsta mikroorganizama, kao što su: Streptococcus aureus, kao i za streptokoke iz grupe A,B, C, D, F i G , Legionella pneumoniae 01, 2-15 i Legionella spp., Campylobacter spp., Salmonella spp., Escherichia coli 0157.

Posebno želimo istaknuti i novi minisistem za parazite – jedinstven, praktičan i ekološki siguran sustav za prikupljanje, transport i filtraciju crijevnih parazita.

U ponudi imamo i brze testove za identifikaciju infektivnih oboljenja iz područja:

- Gastroenterologije
- Parazitologije
- Respiratornog sustava
- Spolno prenosivih bolesti i široku ponudu iz bogatog Biolife programa gotovih testova, a na raspolaganju smo za sve Vaše upite.

Posebno želimo istaknuti i novi minisistem za parazite – jedinstven, praktičan i ekološki siguran sustav za prikupljanje, transport i filtraciju crijevnih parazita. U ponudi imamo i brze testove za identifikaciju infektivnih oboljenja iz područja: - Gastroenterologije - Parazitologije - Respiratornog sustava - Spolno prenosivih bolesti i široku ponudu iz bogatog Biolife programa gotovih testova, a na raspolaganju smo za sve Vaše upite.