Naše ponude i usluge


Proizvodnja

Komed od samog osnivanja odnosno, već duže od 35 godina razvija proizvodnju mikrobioloških podloga, hemokultura i drugih oblika testnih podloga koji svoju primjenu nalaze u  svim modernim laboratorijma.

Distribucija i prodaja

Naša ponuda obuhvaća široki asortiman visokokvalitetnih mikrobioloških podloga i proizvoda te laboratorijskog pribora za uspješno provođenje svih mikrobioloških analiza i istraživanja.

Savjetovanje

Naš tim uključuje i sestrinska tvrtka CNS Consulting. Društvo koje je osmišljeno i kreirano s ciljem da bude savjetodavni tim za Vaše poslovne izazove koji su vezani uz medicinu i poslovanje vezano s  medicinskim područjem djelovanja. Klikom na logo - saznajte više!

Zastupništva

Komed je zastupnik za nekoliko vodećih brandova. Kao njihov službeni zastupnik, naša misija je omogućiti Vam pristup ponudi koja uključuje kompletnu paletu proizvoda, kao i tehničku podršku i savjetovanje kako bismo osigurali da dobijete optimalna rješenja za Vaše potrebe!

Preko

200

zadovoljnih kupaca
s područja
Republike Hrvatske

Više od

35

godina iskustva u ponudi mikrobioloških podloga i
laboratorijske opreme

Preko

2000

proizvoda iz domene mikrobiologije i laboratorijske opreme 

Više od

5000

kilograma isporučenog materijala godišnje

 

Naši proizvodi koriste se u


Zdravstvenim ustanovama

za identifikaciju i uzgoj patogenih mikroorganizama te dijagnostiku zaraznih bolesti i praćenje infekcija.

Prehrambenim industrijama

za detekciju i kvantifikaciju mikroorganizama, osiguravajući sigurnost i kvalitetu hrane kroz kontrolu kontaminacije i higijenskih standarda.

Humanoj mikrobiologiji

za izolaciju, identifikaciju i testiranje osjetljivosti mikroorganizama, što je ključno za dijagnostiku infekcija i vođenje adekvatne terapije.

Kontrolnim laboratorijima

za rutinsko testiranje i analizu uzoraka, osiguravajući preciznu detekciju i identifikaciju mikroorganizama radi održavanja standarda kvalitete i sigurnosti.

Vodovodima

za detekciju i praćenje mikrobiološke kontaminacije u vodi, osiguravajući njenu sigurnost i kvalitetu za ljudsku upotrebu.

Veterini

za dijagnostiku i identifikaciju patogenih mikroorganizama kod životinja, što je ključno za prevenciju, kontrolu i liječenje zaraznih bolesti u veterinarskoj praksi.

Ekologiji

za istraživanje i monitoring mikroorganizama u okolišu, pomažući u ocjeni ekološkog zdravlja i utjecaja zagađenja na ekosustave.

O nama


Više od 35 godina tradicije.

Naše iskustvo u proizvodnji i distribuciji laboratorijskih dijagnostičkih sredstava i opreme, stoji vam na raspolaganju.


Tvrtka KOMED d.o.o. osnovana je 1987. godine s ciljem razvoja, proizvodnje i distribucije mikrobioloških podloga i brzih dijagnostičkih testova, medicinske opreme i laboratorijskog pribora .

Zahvaljujući dugogodišnjoj i bliskoj suradnji s vjernim klijentima, kontinuirano proširujemo asortiman proizvoda i usluga prema zahtjevima koji nam stižu. Posvećeni smo pružanju najboljeg mogućeg iskustva, svim klijentima kao i  unapređenju ponude kako bismo udovoljili vašim potrebama i očekivanjima. Sve povratne informacije su od izuzetne važnosti i pomažu naš rast i razvoj u skladu s vašim potrebama. 
 

Spojem našeg znanja, stručnosti i dugogodišnjeg iskustva, nudimo vrhunske usluge svim klijentima i kupcima.

Naša velika prednosti je brza isporuka ponuđenog asortimana kako u Hrvatskoj tako i u zemljama u okruženju. 

KOMED od samih početka posjeduje proizvodne certifikate Hrvatske agencije za lijekove i medicinske proizvode (HALMED-a) te su sve naše mikrobiološke podloge i proizvodi upisani u HALMED-ov Očevidnik.

 

Zahvaljujemo vam što ste dio naše zajednice, Vaša podrška je temelj našeg uspjeha i motivacija za kontinuirano unapređenje.

direktor KOMED-a

Luka Raguž, dr. med.

Politika kvalitete tvrtke

 

KOMED je tvrtka koja se bavi razvojem,  proizvodnjom i prodajom in vitro dijagnostike, laboratorijskog pribora i opreme.

Za ostvarenje strateških ciljeva uprava tvrtke KOMED d.o.o. opredijelila se za dostizanje najviše razine kvalitete proizvoda i usluga. Temeljni ciljevi su:

 

 • postizanje zadovoljstva kupaca stalnim udovoljavanjem i prepoznavanjem zahtjeva kupaca
 • kontinuirano praćenje zakonskih propisa i usklađivanje poslovanja
 • stalno unapređivanje znanja i motivacije zaposlenika
 • stalno stvaranje vrijednosti, rasta poslovanja i profita
Zadane ciljeve iskazane mjerljivim vrijednostima planiramo postići primjenom načela sustava upravljanja kvalitetom prema normi ISO 9001 i primjenom načela Dobre proizvođačke prakse, te slijedeći principe upravljanja kvalitetom:
 • stalna i kontinuirana komunikacija s našim kupcima radi točnijeg utvrđivanja njihovih potreba i zadovoljstva
 • stvaranju povoljnog okruženja za neometan, djelotvoran i zakonit rad na ostvarenju utvrđenih ciljeva
 • uključivanje zaposlenika na svim razinama na način da se jasno utvrde odgovornosti za pojedine poslove
 • utvrđivanje internih procesa i osiguravanje da svaki djelatnik razumije proces u kojem sudjeluje, te utvrđivanje međudjelovanja procesa
 • identificiranje, procjena i analiza rizika kvalitete u svim procesima poslovanja
 • stalno poboljšavanje funkcioniranja i rezultata svakog segmenta sustava
 • uzajamno korisna suradnja sa dobavljačima radi što jasnijeg utvrđivanja naših potreba
 • donošenje odluka na temelju vjerodostojnih informacija proizašlih iz obrade podataka iz procesa

Dosljednom primjenom Politike kvalitete i neprekidnim poboljšanjem učinkovitosti sustava jačamo poziciju na tržištu na zadovoljstvo naših kupaca i svih zaposlenika tvrtke.

Zašto odabrati Komed kao dobavljača kojeg trebate?


Na povjerenju laboratorijima od 1987. godine

2000

Više od 2000 proizvoda za koje možete zatražiti ponudu online

200

Više od 200 stalnih kupaca samo na području Republike Hrvatske 

NAŠA MISIJA


Za rezultate koji život znače


Proizvodi iz naše ponude, danas kao i uvijek do sada, ispunjavaju svoj cilj pružajući točnu i jasnu sliku laboratorijskih rezultata.


 • Biti pouzdan partner laboratorijima
 • Pratiti tehnološki i znanstveni napredak i nuditi ga tržištu 
 • Ostati sinonim za dobavljača čiji proizvodi jamče ispravne rezultate