Petrijeve zdjelice


Petrijeve zdjelice idealne su za uzgoj raznih kultura bakterija i drugih mikroorganizama u laboratorijskoj upotrebi, kao i za prikupljanje, skladištenje i ispitivanje uzoraka; poklopac štiti uzorak i spriječava pristup kontaminantima. 

Anicrin Petrijeve zdjelice, prozirne polistirenske osiguravaju izvrsnu vidljivost uzorka tijekom faza istraživanja. Dostupne u različitim veličinama i u sterilnoj verziji, dostupne su s otvorima, sektorima ili rešetkom za brojanje. Pakirane su u vrećicama od 10 ili 20 komada.

Epruvete


Anicrin epruvete, dostupne u različitim veličinama volumena i dna, pokrivaju različite dnevne potrebe laboratorijskih istraživanja. Epruvete mogu biti opremljene bijelim ili crvenim čepom ili čepom na potisak. Obje verzije čepa jamče brzo zatvaranje i savršeno brtvljenje, što štiti uzorak od kontaminacije vanjskim čimbenicima i sprječava curenje uzorka.

Epruvete, cilindrične ili konusne, izrađene su od polipropilena ili propilena visokog intenziteta, dostupne i u sterilnoj verziji ili u pojedinačnom pakiranju.

Stalak za epruvete Anicrin s 50 mjesta dizajniran je za držanje epruveta promjera od 10 do 17 mm. Dostupan u bijeloj i crvenoj boji, stalak ima osiguranje protiv prevrtanja koje drži epruvete na stalku u slučaju slučajnog naginjanja. Također, stalci se mogu proizvesti sa posebnom pločicom sa strane za bilježenje ili stavljanje naljepnice. Na ploču je moguće unaprijed otisnuti tekst ili bar kodove za jednostavno skeniranje i arhiviranje.

Posudice za uzorke


Anicrin posudice za uzorke prikladne su za uzorkovanje, transport i skladištenje krutih i tekućih uzoraka.

Dostupne su i u sterilnoj verziji, s etiketom ili u pojedinačnom pakiranju.

Posudice za tekuće uzorke dostupne su u različitim kapacitetima od 30 do 200 ml, posudice za tekuće uzorke izrađene su od polistirena ili prozirnog polipropilena kako bi se osigurala maksimalna vidljivost. Crveni čep s navojem osigurava sadržaj iznutra, sprječavajući curenje i prolijevanje uzorka.

Posudice za koprologiju Anicrin opremljene su savršeno nepropusnim poklopcem na potisak. Izrađene od prozirnog polistirena ili polietilena visokog intenziteta, dostupne su u različitim veličinama s kapacitetom od 18 do 70 ml, te u verziji s špatulom.

Mikrotitar ploče


Mikrotitar  ploče za imunologiju

Imunološke ploče mogu se zatvoriti poklopcem i dostupne su u četiri verzije dna: "Ravno", "U", "V", "konveksno".

Ploče s jažicama s ravnim dnom preporučuju se za kolorimetrijska ispitivanja i optička mjerenja.

Dno ploče u obliku slova U karakterizira zaobljeni oblik jažica. Ove ploče nemaju kutove; opremljene su spojnim navojem kako bi se osigurala savršena ravnost, uglavnom su prikladni za miješanje i pranje uzoraka.

Ploče s "V" dnom jažica imaju konusnu konformaciju koja pogoduje obogaćivanju uzorka. Spojni navoj između jažica omogućuje savršenu ravnost.

Za optičke kolorimetrijske ili enzimološke analize preporučuju se ploče s "konveksnim" dnom jažica. Njihov poseban oblik ograničava interferenciju korpuskularnih elemenata sa svjetlosnim snopom instrumenta detektora, osiguravajući optimalnu analizu uzorka.

 

Ostalo: