Zaposlenje

Razmišljate li o karijeri u dinamičnoj industriji mikrobiologije? Komed d.o.o. nudi poticajno okruženje za ambiciozne pojedince koji žele biti dio naše stručne i posvećene ekipe. Kao vodeći proizvođač i distributer mikrobioloških podloga i materijala za laboratorije, kontinuirano se širimo i tražimo talentirane pojedince koji dijele našu strast prema znanosti i kvaliteti.

U Komedu, cijenimo inovativnost, suradnju i predanost izvrsnosti. Nudimo izazovne poslovne prilike u svim područjima, od istraživanja i razvoja do proizvodnje, prodaje i logistike. Svojim zaposlenicima pružamo mogućnost osobnog i profesionalnog razvoja kroz kontinuirano obrazovanje, mentorstvo i prilike za napredovanje unutar tvrtke.

Ako ste entuzijastični, motivirani i želite postići izvanredne rezultate u rastućem području mikrobiologije, pridružite se timu Komed d.o.o. i budite dio naše misije pružanja vrhunskih proizvoda i podrške laboratorijskoj zajednici diljem svijeta. Pregledajte trenutno otvorene pozicije i pridružite se našem timu koji oblikuje budućnost mikrobioloških znanosti.

Vaše ime
Vaša e-mail adresa
Adresa
Primjer: (+385) 1 11 22 333
U koje vrijeme Vam najviše odgovara da Vas kontaktiramo?
Drop files here or
Accepted file types: pdf, doc, docx, Max. file size: 2 GB.
    Životopis možete dodati u .pdf, .doc ili .docx formatu do 25 MB