Dehidrirane mikrobiološke podloge
1444
page-template-default,page,page-id-1444,bridge-core-1.0.5,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-18.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive
 

Dehidrirane mikrobiološke podloge

KOMED VAM NUDI I ŠIROK ASORTIMAN DEHIDRIRANIH MIKROBIOLOŠKIH PODLOGA.

U tridesetogodišnjoj bliskoj suradnji s BIOLIFE-om, Komed Vam može ponuditi velik izbor različitih dehidriranih podloga u skladu s ISO standardima, i to za cjelokupnu kliničku mikrobiologiju, za analizu hrane i vode, kao i za analizu kozmetičkih pripravaka, a sve prema European Pharmacopoeia standardima.

Trenutačna ponuda dehidriranih podloga i selektivnih dodataka uključuje više od 500 recepata kojima pokrivamo sve  potrebe najzahtjevnijih i najsuvremenijih modernih laboratorija.

 

U Komedu pratimo Biolife, kao jednog od svjetskih pionira u proizvodnji kromogenih i selektivnih podloga. Biolife je zapravo prvi u svijetu i razvio kromogenu podlogu za Salmonellu, podlogu za detekciju L. monocytogenes i podlogu za istodobno brojenje Enterobacteriaceae i E. coli kolonija.