KOMED I POLITIKA ČUVANJA PRIVATNOSTI
1448
page-template-default,page,page-id-1448,bridge-core-1.0.5,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-18.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive
 

KOMED I POLITIKA ČUVANJA PRIVATNOSTI

Korištenjem KOMED-ovih proizvoda i usluga povjeravate nam svoje osobne podatke. Ova izjava opisuje koje podatke prikupljamo, na koji ih način obrađujemo i u koje svrhe upotrebljavamo, kao i vaša prava povezana s tim podacima.

 

Prikupljanje i čuvanje osobnih podataka
Prilikom prodaje KOMED-ovih proizvoda i usluga, zatražit ćemo vas podatke potrebne za ispunjavanje vaše narudžbe i naših obveza prema propisima Republike Hrvatske. Osobne podatke iz vaših narudžbi koristit ćemo isključivo za realizaciju kupnje te povremeno za potrebe provođenja istraživanja zadovoljstva kupaca, a čuvat ćemo ih u svojim evidencijama sukladno propisanim rokovima čuvanja.

 

Koje osobne podatke prikupljamo i na temelju koje osnove?
Prikupljamo samo one osobne podatke koji su nam nužni da bismo postigli svrhu radi koje nam ih povjeravate. Osobne podatke prikupljamo samo kako bismo ispunili svoje pravne (propisane) obveze, poduzeli radnje na vaš zahtjev u svrhu sklapanja i ispunjenja ugovora te kako bismo točnije udovoljili svim vašim zahtjevima.

 

Korištenje i prosljeđivanje osobnih podataka
Vaše osobne podatke koristit ćemo isključivo za ono za što ste nam dali suglasnost. Nećemo ih prodati, proslijediti niti na bilo koji način ustupiti nepovezanim trećim stranama, a koristit ćemo ih isključivo u skladu s uvjetima navedenim u ovoj Izjavi. Dužni smo vas upozoriti da u obavljanju svojih djelatnosti koristimo partnere i podizvođače za poslove koje sami ne radimo te im ustupamo samo nužne informacije koje mogu uključivati i vaše osobne podatke. Primjerice, Hrvatska pošta ili dostavna služba moraju znati vaše ime i adresu kako bi vam mogle dostaviti proizvode koje ste naručili. Jednako tako, prilikom naplate vaše podatke prosljeđujemo i bankama. Partnerima i podizvođačima dostavljamo samo osobne podatke koji su nužni za obavljanje njihova posla obvezujući ih na čuvanje i zaštitu vaših osobnih podataka izjavama o povjerljivosti. Tako se osiguravamo da je i u ovakvim situacijama vaša privatnost zaštićena, a sve provedeno u skladu sa zakonskim obvezama.

 

Zaštita Vaših prava u vezi s osobnim podacima
Za zaštitu prava u vezi s osobnim podacima koje ste nam povjerili možete se obratiti pisanim putem na našu poštansku adresu ili e-poštom na labor@komed.hr. Odgovorit ćemo vam u najkraćem mogućem roku. Također, u slučaju nesporazuma, imate pravo podnijeti prigovor Agenciji za zaštitu osobnih podataka.

 

Izmjene Izjave o zaštiti osobnih podataka
Obvezni smo povremeno osvježavati ili dopunjavati Izjavu o zaštiti osobnih podataka, pa vam preporučujemo da redovitim pregledom naše internetske stranice doznate kakva je aktualna situacija sa zaštitom osobnih podataka.